fredag 30 september 2011

fy satan...

...vad jag har ont i magen. jag är sjuk. som vanligt.. dåligt immunförsvar

sitter och äter en glass nu iaf. Mamma och Robert är och tränar. Väntar på att dom ska komma hem så vi kan äta middag nån gång. Robert skulle göra nått jätte gott. *Längtar*

Har inget att skriva så slutar nog skriva så det inte blir massa mer onödigt och tråkigt skrivande. Haha.














Gammal bild.. Men visst är vi snygga? En vän som alltid ställer upp :) (LÄNK TILL HENNES BLOGG)

tisdag 30 augusti 2011

im back !

nej, det kanske jag inte är.. får väl se. ska försöka göra så gott jag kan. kan jag blogga via telefonen så ska det nog funka! 


Igår var jag och klippte av mig håret. nu är det super kort och lugg.. Är faktiskt nöjd. Men nu ska jag se Robinsson med mamma!

Puss och nyp i stjärten

fredag 20 maj 2011

lördag 12 mars 2011

stort fårgetäcken !

VARFÖR?

Varför är jag ledsen egentligen? Det finns inget att vara ledsen över. Okej, jag blev utnyttjad i flera veckor. Men han är en idiot verkar det som och det är ingen man ska vara ledsen över. Nej tack. Inge mer tårar !

måndag 7 februari 2011

ojojoj

Mycket dålig blogging ! Är inte hemma nånting. Men nu är jag det äntligen. Mysig helg med mysiga folk. Saknar att vrar ute. Är ganska ofta inne på helgarna. Men det tycker väl mamma är bra iaf. Har varken roliga bilder eller saker att visa/berätta. Så får se om det kommer in ett inlägg sen istället :)

måndag 31 januari 2011

Fotoblogg ?

jag har kommit på att min blogg är VÄLDIGT tråkig ! Så funderar på att göra om den lite. Kanske ska gör en fotoblogg... Jag har ingenting att skriva om nu. Det händer ingenting i mitt liv på dagarna. Jag gillar ju att ta kort och är jätte dålig på att skriva, så jag tror nog det blir bättre och ha en fotoblogg. Kommer säkert bli mindre uppdateringar men det blir nog bättre. Jag kommer skriva vad som händer på dagarna och ni kommer oxå få SE vad som händer. Fick ideen av att kolla lite på Emma Danielssons blogg (tryck >HÄR< för att komma till den) Hon är jätte duktig! :) Så från och med nu så kommer det nog bli lite förändring här på bloggen. Tycker ni det låter bra ?

den här tog jag när jag precis hade fått min kamera. Ca 2 år sen tror jag

inge skola

blev inge skola idag. inte frisk än. men felix tar hem mina läxor för hemstudie dagarna. ida tar dom från lärarna och ger sen dom till felix. snäll kompis och lillebror :) imorgon väntar utväckling samtal... tror faktist det kommer gå bra. har ju skärpt till mig med det där. Omvårdnad efter nian(?). det skulle vara ett stort plus. men är så inställd på det nu så det måste bli det. annrs blir jag ledsen... ;) men nu finns det inge mer att skriva här. hörs sen !



jag och söt kusin (L)

söndag 30 januari 2011

sjukling jämt !? :o

nu sitter jag här och är sjuk IGEN !? vad är det som har hänt med mig. jag är ju sjuk hela tiden. nu känns det som jag är tjock i halsen, kan inte andas men min näsa, har börjat få ont i mina öron och känns som mitt huvud kommer sprängas.. Hatar vintern... allt är vinterns fel! all denna kyla och äckliga snö. finns inge bra alls med den. men nu ska jag inte vara så grinig. ni som läser tror väl säkert att jag är världens suraste människa. men nu ska jag sluta skriva sånna inlägg. nu ska det här bli en glad blogg :)


<-- sthlm med Marica

fredag 28 januari 2011

fika dags

nu har jag diskat, felix dammsugit och robert plockat lite saker och plockat fram fika. nu sitter jag och väntar på att det ska bli fika dags. MUMMS ! ska bli en tjockis helg nu innan vi börjar diet på måndag ! helt toppen bra. ska till och med käka chips :D nej nu är det fika dags !

onsdag 26 januari 2011

måndag 24 januari 2011

Dålig update ;)

Har blivit så extremt dålig med bloggen ! Sitter aldrig vid datorn längre så det blir mest mobil blogg. Och det suger ju! Får fixa en extra dongel så jag kan ha internet på min dator oxå. Skulle behövas. Men nu ska jag iaf sova och håller tummarna för att jag ska börja blogga lite bättre :) puss

lördag 22 januari 2011

Har varit på fotbolls cup

Är hemma nu får fotbollen. Kunde inte/ orkade inte blogga igår. Blev så tajt med tiden. Direkt efter skolan skulle jag upp till pappa och fira han. Sen va jag så trött så jag somna. Mamma ringer, direkt upp och in och träna sen sitta och kolla på cup. Kom hem vid 10-11? Då blev det att äta sen lägga sig för idag skulle man upp sex och in till stan igen. Men jag gick upp 7. Hihi* upp, äta frukost. Tvätta av sminket. Orkade inte göra det innan jag la mig. Så direkt ut i bilen och in till stan. Fick lov att sminka mig i bilen. Haha och felix fick sitta och hålla min spegel. När vi kom till stan så fick vi sitta och vänta typ en timme sen skulle Grycksbo (robert tränar dom) spela. 0-0 mot svärdsjö. Efter den matchen gick jag och mamma och träna ca 1,5 timme. Har tränings verk över allt nu. Men det blir bra i slutändan. :) sen blev det att stoppa i sig en Macka och kolla på en till match. Kommer inte ihåg hur det blev. Men blev nog förlust. Synd. Efter den åkte jag och mamma ner på stan. Hitta ett par byxor för bara 99 kr och ett rosa linne. Fick en foundation av mamma oxå. Letade mycket efter en sån. Sen hitta vi en, till slut. Fick skynda oss tillbaka till lugnet sen. Det skulle börja klockan 2 Men dom började nog 5i2 kanske. Och vi åkte från stan då. Ggo jag under med 2-0 och precis när vi kommer in så blir det ett mål för dom. Men blev förlust där oxå. 4-1. Men dom va duktiga! :) Nu ska jag sova lite tror jag. Är helt slut efter dagen !
Och en guldstjärna till er som orka läsa det här ;)

torsdag 20 januari 2011

sitter med engelska läxan.

sitter här med min engelska läxa. så kul! ska skriva om delfiner. tror man ska skriva ner en massa fakta om dom. jag har ingen aning faktiskt. men har iaf lyckats skriva klart den nu. en sida klar.bra ! men ska nu gå över till so läxan oxå. så går det när man försover sig. yeeeey ! men så går det om man inte kan sova på nätterna. äckliga dröm som aldrig försvinner ur mitt huve nån gång. :( vågar först inte somna och när jag väl somnar så kommer den där drömmen igen.. men den förvinner väl snart hoppas ag. men nu ska jag gå över till mina läxor :)

bjuder på en extremt vacker bild ! :D

tisdag 18 januari 2011

tröttast i sverige :(

usch vad jag är trött nu. vill bara sova men det är för tidigt för det nu. får vänta tills nio iaf. men finns ju såklart en anledning till att jag e trött oxå. har varit och rensat ur mammas garderob. hon har verkligen mycket kläder ! men inte lika mycket nu när jag har fått hur mycket som helst! Lycklig* har fyllt upp min garderob men även tömt ur den. men ska jag flytta hit igen så måste jag ju så klart hämta alla mina kläder hos pappa. kommer inte få plats med allt. buhu! löser sig nog iaf. mamma får köpa en bamba garderob. hihi. puss:**

måndag 17 januari 2011

dålig bloggning

förlåt för dåligt med bloggning... men nu så är jag här och redo att skriva lite. har varit med lille josefine skoglund idag. toppen tjej det där :D vi rensade iaf ur min garderob idag. MYCKET kläder ! och mer vill jag ha. kan aldrig få för mycket av kläder och skor eller vad säger ni ? ska bli rik när jag blir stor och flytta till stort hus med en walk in garderob. där ska det vara fullt med kläder och skor. herregud. himmelriket!
just för tilfället sitter jag och stör mig på folk som ska ut och slåss utan anledning... tänk om någon skulle bara puckla på er för ingenting. tror inte ni heller skulle bli så glada då. och det är inget man skämtar om! det är inte kul för 5 öre. (gubb skrivet) ni borde få kännas hur det känns ni oxå. sånna nollor ni är! no life. shit... väx upp någon gång, eller iaf lägg ner. ni sänker er bara ner i skiten. men det är väl där ni förtjänar att vara !!!

så snygg är man just nu ! (Y)

söndag 16 januari 2011

"flytt"

ligger i min nya säng i mitt nya rum nu. jag och mamma har bytt rum idag. får ju lov att dela rum med min dryga bror. så nu bytte vi rum för det här rummet kunde vi dela av bättre. blev lite trångt men det blev mysigt. rosa ! (Y) ska snart kolla på solsidan. hur kul som helst. det har man väntat på att det ska börja igen. imorgon blir det iaf skola! ÄNTLIGEN. har inte haft nå ork över huvudtaget. har varit helt seg hela veckan. men nu så. frisk som en mört... eller nå sånt. hah... nej, men nu blir det solsidan !!!! :D

lördag 15 januari 2011

vart tar alla vägen ???

alla bara försvinner från mig. vad äre jag gjort !? :o det är inte kul. räcker väl med att jag redan mådde dåligt innan, nej. förstör mer ! Jag blir SÅÅÅÅÅÅÅ glad då !!!

god morgon

har fortfarande inte gått upp ur sängen. felix fick hämta min dator. snäll lillebror. :)

börjar känna mig  ännu mer nere nu. känns som att alla bara sviker. men vet inte vad jag gjort för fel att dom ska det... men det finns väl en anledning. orkar inte tänka på det nu iaf.

mamma och felix har gått till affären och dom skulle köpa bilar till mig ^^ mumma. själv orkar man inte göra nånting idag. så blir nog en data dag som vanligt...

fredag 14 januari 2011

Rökning

Bloggar från min telefon nu. Haha, går jätte segt!
Har iaf inte rökt på en vecka nu. Inte ett bloss! Är ganska stolt över mig själv. Ska inte hålla på med sån skit. Finns inget bra med det faktiskt. Förstör ju bara. Så inge mer sånt. Tjänar på det på många sett. Både pengar och hälsa. :)
Ligger och försöker sova nu Men det går inge bra när man inte är på bra humör. Men somnar väl bara jag lagt ifrån mig telefonen. Hihi ^^ god natt

barnkalas

nu är man hemma igen. har varit på barnkalas hos lilla hampus. nu börjar han bli stor kille, hela 2 år! så söt. lika lilla nisse. men han är nog bara ett halv år tror jag. och bäst på att göra kast spya efter han ätit. haha. men nu väntar jag på mat och det är nog snart klart tror jag. mamma håller på att göra stek. hur gott som helst ! men nu har jag inget mer att skriva... så ska gå och kika lite i köket för jag vill ha mat :)

torsdag 13 januari 2011

Mor&Dotter promenad

har varit ute och gått med min mor idag. vi skulle gå upp till pappa med hunden och hämta min system kamera. men då blev jag ju så sugen på att ta kort så vi gick ett varv runt berget vid pappa.
här kommer några bilder :D

mamma tog den









mamma tog den









































vacker mamma !


























frussen tjej !























nu orkar jag inte lägga upp mer, så det får duga så :)

inge bättre

tänk att de aldrig blir bättre. åkte till skolan idag och fösrta lektionen blev jag helt yr. kunde knappt stå upp. trodde jag skulle svimma. kände mig helt full. haha. det blev inte mycket bättre senare på dagen så jag fick åka hem. och skit bussarna går ju typ aldrig ! missade en buss med några minuter så gick det ingen förens om 2 timmar. så mamma kom och hämta mig. trodde jag skulle vara pigg idag så jag orkade med skolan. men nej... fast mamma tror det är min pencillin som gör att jag blev så yr. man ska tydligen inte ta medicin på tom mage. fast det känns iaf bättre nu. har stoppat i min nån macka och nu vill jag bara sova. men ska leta på mitt headset först. DET ÄR BORTA !!! :OO ska leta lite nu. blir säkert mer skriverier sen :)

onsdag 12 januari 2011

naken/halvnaken-bilder

nu sitter man här igen... Datatberoende?  nja, början på..? "/
har precis kommit ur duschen, så nu sitter jag här och fryser. brr. ska ni inte se bilder från när jag va i duschen oxå? nej tack. det förstår jag inte, varför bloggare och andra lägger upp bilder när dom ligger i bad, står i handuk eller underkläder. tycker bara det ser äckligt ut. varför gör ni så? om nån av er se det här. kan ni snälla förklara varför ni gör det. vill ni att alla ska se er eller vad är det frågan om. tror nog inte folk ser upp till er när ni gör nånting sånt. det blir nog mest att folk ser ner på er. det ser (ursäkte ordet) slampigt ut..
gör som ni vill om ni vill ta kort så där. men är nog inte så många som uppskattar det som ni tror...

Falun

har precis kommit hem efter en promenad i Falun. mamma och robert tog med mig ut även fast jag är sjuk. buhu. ;) men var iaf skönt att få komma ut lite. fick tid att prata med mamma samtidigt. det va ett tag sen känns det som. men robert va och simma. han är väl inte så haj på att gå, tror det är hans fot eller nånting sånt som är lite paj... vi har iaf varit duktig och rört på oss idag. imorgon blir det skola igen. sköööönt! men snart är maten klar, sen blir det duschen! längtar tills klockan blir lite senare så jag kan få gå och lägga mig någon gång. är jätte trött ! måste vila upp mig inför skola. för det har jag ju inte gjort när jag varit sjuk ;)

mamma=lycka

nu sitter jag här igen. har precis ätit frukost med mamma och robert. mumma!
hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan åka till skolan. är inte så kul att vara hemma hela tiden. det är ju första veckan i skolan och jag lyckas bli sjuk. inte okej. börjar äntligen bli på lite bättre humör. tacka familjen för det. :) kan ju inte vara så kul att bara vara ledsen hela tiden.
och mamma: jag hoppas verkligen det kommer nånting med lycka. och det är jag ganska säker på. då skulle både du och jag bli jätte glada. det skulle nog allihopa !
men iaf, ska vara snäll och låna ut min dator till min älskade mamma nu och själv ska man gå och ta en panodil.

ha en bra dag allihopa !

måndag 10 januari 2011

vad man förändras på bara 3 år

7:an

8:an


9:an / nu

vad man kan förändras.. vet inte vem jag är. vet inte hur jag vill vara. vet inte hur jag är längre. ge mig nått med lycka i. så jag kan bli stark och hitta mig själv igen

snark!

gud vad jag har sovit... och jag är fortfarande trött. är nog för urinvägsinfektionen som annika sa. har sovit 10 timmar allt som allt. 4 timmar i natt, 1 timme innan mormor kom och 5 när jag kom hem från vårdcentralen. min älskade pappa kom in och väckte mig och frågade om jag ville ha mat, det var ju klart ;) så kommer han med en hamburgare till mig. vilken söt pappa. passar upp sitt sjuka barn. hihi*
love you

aja, ska försöka piggna till så jag kommer till skolan imorgon. vill inte till skolan om jag måste springa ifrån lektionen var 5 minut bara för att kissa och så gör det så ont så man bara vll börja grina.. nej du. då stannar jag nog hemma igen.
men nu ska datorn av så ska jag ner till mamma och robert. <3

min hjälte

har varit ner till vårdcentralen nu. mormor kom hit och följde med mig ner. hade precis somnat när hon ringde hit och väckte mig. hon sa att hon va på väg hit. klockan va väl 10 över 11 kanske. när hon kom hit så satt jag på kaffe till henne. '(snäll som jag är) sen kände jag att jag måste verkligen kissa. jag får ju inte. jag ska ju lämna prov. så vi fick lov att åka ner en halv timme tidigare så jag fick kissa om dom skulle ha prov. så kissa jag typ ingenting. HATAR urinvägsinfektion ! så vi satt där nere en halv timme och vänta. sen fick vi komma in äntligen. han skulle känna lite på min rygg först. sen på min mage. å herregud va kalla händer han hade! min mage fick ett litet cp ryck. hihi. men sen skrev han ut pencillin till mig. tack gode gud ! jag hoppas verkligen det går över nu. ska dricka en massa vatten sa han. sa jag lär väl göra det. men det är väl inget problem.
och tack älskade mormor för att du kom hit och följde med mig ner. du är en hjälte i mina ögon. du ställer alltid upp för oss. oavsett vad... vi alla älskar dig !

hemma idag

ligger i min säng jätte trött och vill kunna sova igen. har ju uvi (urinvägsinfektion) så kan inte sova. måste kissa innan i sånna fall och gjorde det för ett litet tag sen och kan inte kissa nu igen... för kort mellanrum mellen ggrna då så dår gör det så fruktansvärt ont! stannar hemma från skolan idag. har tid nere på vårdcentralen klockan ett. ska säkert lämna kiss prov. ajj! inte kul. vill blir frisk !

söndag 9 januari 2011

skola

imorgon börjar skolan igen... gud va roligt! (nej) har fått urinvägsinfektion. jag ÄLSKAR att ha det. känns som hela kroppen kommer ut när man kissar. haha. men det ska nog gå över snart. drog i mig 2 liter jucie igår och har en till 2 liters juice. så alla små bakterier ska då bort hoppas jag. har börjat kunna äta nu iaf utan att må illa.. men alla känslor bubblar upp som aldrig förr. har sånna humörsvängningar så jag begriper det inte själv. jag kan vara jätte glad ena stunden sen kan jag börja stor böla bara så där. men det går väl över det oxå. men nu ska jag nog lägga mig ner och sova lite iaf. är ju trots allt skola imorgon.. whis me good luck !


lördag 8 januari 2011

...

vad har egentligen hänt med mitt liv ? allt är upp och ner. kan inte vara glad EN dag. varje dag blir jag sur/ledsen för små saker eller ingenting. hur kan min kropp ha blivit så här? snälla någon ge mig ett svar. fick en trevlig fråga igår av en person jag har träffat en gång. knappt aldrig pratat med. vi sitter vid bordet med en massa folk så får jag frågan: "vad är det som tynger ner ditt liv?" han tyckte jag såg ledsen ut. jag vill själv ha svar på den frågan. jag försöker även ge den frågan ett svar. han kunde se på mig att jag va ledsen. jag känner han inte ens. ingen annan frågade. alla som jag känner jätte mycket kunde inte se det. sen kommer det en liten filur och frågar. en filur man inte känner, som man typ aldrig har träffat. jag har redan bestämmt vad jag vill ha i present. jag vill ha ett lyckligt liv. stöd från mina vänner och familj. jag vill att även dom ska se att jag inte mår bra. jag vill egentligen inte visa. jag vill inte visa att jag mår dåligt. jag vill egentligen inte lägga mina problem på andra. men nu vill jag fakiskt ha hjälp. jag vill upp igen. jag har hamnat på botten.. jag vill inte ligga kvar här längre. jag vill UPP! har legat här länge nog nu. det kommer bara mer ! jag vill ha min mamma. hon är det bästa som finns här på jorden. hon är den starkaste jag vet. hon har gått igenom det mesta. jag vill vara som henne ! hon är min största förebild. älskar dig jätte mycket, mamma! utan min familj och alla som har funnits för mig vet jag inte vart jag hade tagit vägen. jag är på god väg att fixa skolan nu, många lärare, vänner och familj har hjälpt mig hela biten. jag vill fixa resten. men med det här humöret går det inte. jag SKA fixa dit. det ska gå !

kärlek gör ont....! låt mig glömma!?

torsdag 6 januari 2011

´väntar....

nu sitter man här helt ny duschad (Sköööönt !) och väntar på min bästa vän Josefine skoglund. hon ringde och väckte mig för ett litet tag sen. tror inte hon tycker om att jag sover länge... hon skulle iaf komma hit klockan 4. och det är ju om 5 min, haha :) Skynda dig nu ! jag orkar inte vänta mer.
men nu ska jag iaf försöka fixa mig lite iaf. håret är en enda stor kaluffs på huvet. lyck till att få ut det.. men det kommer nog gå bra iaf ! (Y)

onsdag 5 januari 2011

Ny lägenhet

sitter hemma hos min söta mor nu. vi har precis varit och kollat på en lägenhet. den ligger nere på grycksbo. det är 4 rum och kök. jag hoppas det verkligen blir flytt så kan man flytta hit igen. vill inte bo här när jag inte har eget rum. vill inte dela med lillebror precis... blir bara massa bråk. man har inget eget liv alls. man får dela allting.. det är inte kul ! jag och mamma har redan planerat mitt nya rum. (om vi ska flytta). det blir vita väggar och en rosa fondvägg. det flesta möbler blir vita. sen blir det små rosa detaljer. tror det kommer bli toppen fint ! felix ska nog få en stor bild på väggen typ. alltså en tapet med bild på. har glömt vad det heter. sen vill mamma fixa nytt kök. och hallen var inte heller så fin. så det är ganska mycket som ska göras. men det kommer nog bli toppen. hoppas verkligen vi flyttar dit! :)

måndag 3 januari 2011

12 timmar...

nu har jag precis vaknat.. har sovit 12 timmar i natt/dag. har setat uppe med elin hela natten och somnade inte förens 6 i morse. och vaknade för ett litet tag sen. (ca 18.00). vi har setat uppe och målat paint hela natten. och med våran trött humor blir det hur kul som helst. ingen annan i famlijen tycker det är kul. vi är bara töntar enligt dom... aja, ska nog gå upp från sängen nu och få i mig lite frukost sen in i duschen och sen tillbka till sängen för då är det dags att försöka sova. måste vända på dygnet. skolan börjar ju trotsallt snart. då blir det full fart igen. måste fixa betygen. inte ett ig ska vara kvar !  wish me good luck*